Внучката на мъж, обявен за починал от COVID: Не Коронавирус, а некадърни лекари и мързеливи мед. сестри убиха дядо ми! Това са търговски дружества и търгуват със смъртта!

0

- Advertisement -

„По данни на РЗИ- Видин, за последните четири дни две лица, положителни за Коронавирус, са загубили битката със заразата, съобщиха от областната администрация.

Починалите са мъже на 76 и 80 години. По- възрастният е бил на домашна терапия, а другият е бил хоспитализиран във видинската болница.“, гласи статия на vidinvest.com

Под публикацията във Фейсбук обаче се включи резгневена внучката на един от починалите мъже. Тя твърди, че не COVID. а белодробна емболия и лекарска некадърност са убили дядо й.

- Advertisement -

Ето какво пише Ваня Красимирова:

*Публикуваме без редакторка намеса

„Това са пълни глупости! Моля не петнете паметта на починалите с този Коронавирус! Мъжът на 76 е моят дядо! Не е починал от Коронавирус, а от некадърни лекари и мързеливи мед. сестри! Починал е от белодробна емболия. Събрал си е вода човекът в белите дробове, никой не му е обърнал внимание да му изтеглят водата от дробовете и си отиде за дни! Не стига, че некадърни, ами и лъжат… все беше в добро състояние и накрая се влошил изведнъж. И как може да почине наобяд, а на близките да съобщят вечерта? А ние го чакахме с нетърпение да си го приберем жив и здрав! Товаса неверни данни. Абсолютно всички починали ги пишат от Коронавирус, за да гушнат парите. За жалост са търговски дружиства и търгуват със смъртта!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече