Мая Манолова захапа Бойко: Сам е като куче и ми завижда, не се развеждам!

0

- Advertisement -

Бившият омбудсман и настоящ лидер на платформата „Изправи се.БГ“ Мая Манолова обяви, че най-вероятно премиерът Бойко Борисов е задействал медии, близки до него, за да пускат слухове срещу нея – в здравословен и личен план. „Нито ме е излекувал той от рак, нито се развеждаме с Ангел“, отсече Манолова. В гневен коментар във фейсбук тя напомни думи на самия министър-председател че е „сам като куче“ и отдаде на този факт причината да бил нервен.

„Нито страх от Бог, нито срам от хората има Борисов! Кафевият му официозен сайт и пожълтелите медии на властта са в такава паника от обединението на Изправи се.БГ и Отровното трио, че дни наред вече пишат как Борисов ме бил излекувал от рак и как съм се развеждала с Ангел. Как човек като Борисов, прочел една книга, ще излекува когото и да било от настинка, камо ли от рак, се питам“, добави Манолова. 

- Advertisement -

По думите й Борисов си вярвал, че е спасител и нямало кой да го накаже, а това било добре познато състояние в медицината.

„Трябва да го разочаровам и за здравето, и за брака ми – достатъчно съм здрава и ще се изправя срещу него на изборите. И не, не се развеждаме с Ангел. Изкарахме светли празници двамата заедно с децата ни. И щастливи, както се вижда от снимките, които публикувахме в новогодишната нощ. „Сам като куче“ живеел, негова си работа.

Дано са му останали близки да му съчувстват. Нервен е. В паника брои последните си дни като премиер. Прислугата му ще броим напролет – има-няма до Великден дали ще са се отрекли от него по няколко пъти. Голям Великден идва, Борисов. Изправи се!“, написа още тя в ядосаната си публикация. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече