Видими резултати: „Хубавият“ и „безопасен“ път на Борисов до Рилския манастир се срути 10 дни след укрепването му, което струваше на данъкоплатците 6 милиона лева!

0

- Advertisement -

Близо 6 млн. лв. струваше укрепването на срутището по пътя за Рилския манастир. За стабилизация и ерозионнен контрол на ската е положена геокомпозитна рогозка, покрита с високоякостна стоманена мрежа. Тя е закрепена със стоманени анкери и монтажни скоби. Ремонтните дейности включваха и възстановяване на пътната настилка в участъка. Благодаря на Господ, че съхрани здравето на строителите, които работиха по изключително опасен и стръмен терен. Крайният резултат е отличен.

Това написа премиерът Борисов в профила си буквално преди 10 дни и се похвали с отлични резутати.

Искам всеки един човек, дошъл да се поклони в Рилския манастир, да идва по хубав и безопасен път.„, продължи той.

Буквално 10 дни по- късно обаче огромна скала се срути на пътя за Рилския манастир в района на укрепеното срутище, и пътят към Светата обител е блокиран.

- Advertisement -

Временно движението по път III-107 Кочериново – Рилски манастир е ограничено в двете посоки поради паднала скална маса на пътното платно, съобщиха и от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Както вече споменахме, „укрепването“ на пътното трасе струваше на данъкоплатците цели 6 милиона лева, а срокът му на годност се оказа 10 дни.

Ето така работи управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ! Видими резултати!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече