Николай Марков: Нямам съмнения, че Пеевски е другото лице на Борисов!

0

- Advertisement -

Чета и препрочитам писмото на съпругата на Лозан Панов до Борисов във връзка с декларацията на последния, че нямал нищо общо с Пеевски. Да плаче ли човек, да се смее ли?

Поздравления за дамата, защото това е представата ми за реакция на интелигентния човек. Дай Боже тя да бъде пример и вдъхновение за много други дами, които не посмяха да дръзнат и най-малко срещу един обсебен от лъжи и престъпни мрежи властник. Виждам също, че легитимирания като политик наш бандит, директно от самата европейската политическа бюрокрация, вече няма граници на заразното зло с което присъства в българското битие. Овластен е свише.


И заради това негово всевластие и безнаказаност на делата и злоупотребите му, май вече всички негови критици са поставени под специален надзор на службите за сигурност – лично неговите служби. Тя държавата отдавна си няма такива и всеки от нас го вижда, но разюздания ни бандит притежава едноличната власт да се разбережда устно, както сам намери за добре. В този смисъл, лично аз съм направил всичко възможно начина ми на живот да е болезнено видим за тях, а аз самият спазвам всички познати за мен протоколи на преследваното диво животно, което има нужда от пълен бандитски контрол. Прозрачен съм.

- Advertisement -


Добре, ще живеем по тези правила, но рефлексията – видима и невидима ще продължи да разрушава милиони човешки съдби, докато в крайна сметка пристигне тихо пред вратата на властникът. Това са неизбежни процеси, които се диктуват от липсата на ясни правила, стъпканото с мръсни крака върховенство на закона и безграничната политическа престъпност. Иска ми се да мисля, че не всичко е толкова цинично, но всеки ден се убеждавам, че искам или не, понякога и аз трябва да се ръководя от първичните си инстинкти, за да постигна все пак някакъв баланс в това наше вече европейско престъпно блато предназначено за токсично сметище.


А това, че Пеевски е другото лице на Борисов, лично аз нямам никакви съмнения и никога не съм имал. Най-малко, защото проверявам десетки пъти всяка информация от различни източници и канали, за да се убедя в истинноста й. След това заминава по направление и по необходимост. Давам си сметка, че на някои не им харесват последствията, които днес са едни, но утре може да бъдат различни и именно затова настоявам по всякакъв начин да живеем в правова държава, но уви, правилата не ги определям аз и съм длъжен да се съобразя с тях по начина и формата по който ми се предлагат.
От Пеевски и Борисов.

Николай Марков, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече