Николай Марков: Основните партии, които поддържат скъпоплатени армии от тролове, са ГЕРБ и БСП

0

- Advertisement -

Мдаа. Войната на тронове премина в следващата си фаза – война на тролове. Основните партии, които поддържат скъпо платени армии от тролове са ГЕРБ и БСП. Да си знаете. Партийните тролчета рязко преминаха границата ми на търпимост в страницата след като разбраха, че оставам равноотдалечен от политическите партии в нашата балканска мафиотска република. Общувам с всякакви хора с партийни убеждения, но това засега не означава нищо. И има причина.

И понеже няма как да оставя дори помисъл в предизборните тролчета, обявявам режим на военно положение на тази моя страница и създавам своя армия от маркови тролове. Те ще почистят и блокират завинаги всеки, на който профилът му има признаци на прикритост, фалшива откритост, както и всеки който влиза в изкуствено провокирани от самия него противоречия, относно бъдещи мои постове. Това военно положение ще продължи до края на изборите и няма да има толерантност, разбиране, демократични, човешки права и прочее, които да пречат на моя принос в настоящата поредна фалшива битка за държавния трон. Това е положението, господа другари!

- Advertisement -

Ще поднасям информация на читателите си каквато намеря за добре, но навременна и проверена с цел разкриване на всички възможни лъжи, манипулации и познати за всички нас други действия на бъдещи държавни хрантутници и прочее нехранимайковци, пожелали чрез легитимиране на поредните фалшиви избори държавни и политически постове. И пари. Но понеже всеки играч си има тактика и план, моят е да достигна до поне 3 милиона български граждани по различни канали чрез иновативни средства, собствено ноухау и други непопулярни механизми. Нека всеки да може да чуе различна от политическата гледна точка, пък после сам да реши какво да бъде неговото поведение на предстоящия договорен мач. И най-важното е да не забравяте, че кампаниите по вдигане на активността на вота ще се водят с фокус „партийните телевизии“, каквито вече имат всички основни играчи на сцената, затова ви препоръчвам от днес до края на изборите да бъдете с тапи в ушите си когато гледате произволна партийна телевизия. Направете ги безсмислени за мозъците ви и вдигнете смело вашия червен картон. Тези телевизии са тяхното основно оръжие с което ще ви зомбират и лъжат, за да постигнат предварително договорения резултат. Помнете това – слушайте, но не ги чувайте. Пропагандата е отрова! Ще спечелим битката, но ни трябва още малко търпение.

Николай Марков, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече