10 бона глоба за нарушител на карантина!

0

- Advertisement -

10 000 лв глоба и условна едногодишна присъда постанови състав на казанлъшкия районен съд спрямо нарушител на наложената му заради COVID-19 карантина жител на село Елхово, община Николаево.

Случаят със завърналия се от гурбет в Англия 27-годишен Исус А.А. е от 1 май м.г., когато младият мъж бил забелязан преспокойно да се разхожда по улиците въпреки че е подписал декларация на летището в София, че ще прекара следващите две седмици в дома си.

При опит да му бъде направена забележка за нарушаване на извънредното положение Исус започнал да ругае съселяните си, които били принудени да позвънят на телефон 112 и да поискат съдействие от полицейски служители.

- Advertisement -

При появата на двамата униформени от полицейския участък в Гурково  гурбетчията, който явно бил в нетрезво състояние влязъл в директен конфликт, като пробвал да нанесе побой на един от полицаите, поради което се наложило да му бъдат поставени белезници.

Изпълнението на присъдата е отложено за срок от 3 години, глобата може да бъде обжалвана пред старозагорския окръжен съд.

Исус е неграмотен и  неженен, до сега не е осъждан, уточняват местните жители, които признават че мургавият млад мъж ставал изключително конфликтен сред употреба на алкохол.

Прегледана: 6417

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече