10 бона глоба за нарушител на карантина!

0

- Advertisement -

10 000 лв глоба и условна едногодишна присъда постанови състав на казанлъшкия районен съд спрямо нарушител на наложената му заради COVID-19 карантина жител на село Елхово, община Николаево.

Случаят със завърналия се от гурбет в Англия 27-годишен Исус А.А. е от 1 май м.г., когато младият мъж бил забелязан преспокойно да се разхожда по улиците въпреки че е подписал декларация на летището в София, че ще прекара следващите две седмици в дома си.

При опит да му бъде направена забележка за нарушаване на извънредното положение Исус започнал да ругае съселяните си, които били принудени да позвънят на телефон 112 и да поискат съдействие от полицейски служители.

- Advertisement -

При появата на двамата униформени от полицейския участък в Гурково  гурбетчията, който явно бил в нетрезво състояние влязъл в директен конфликт, като пробвал да нанесе побой на един от полицаите, поради което се наложило да му бъдат поставени белезници.

Изпълнението на присъдата е отложено за срок от 3 години, глобата може да бъде обжалвана пред старозагорския окръжен съд.

Исус е неграмотен и  неженен, до сега не е осъждан, уточняват местните жители, които признават че мургавият млад мъж ставал изключително конфликтен сред употреба на алкохол.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече