Въпросът е как милиардите от ЕС да не бъдат захванати от група разбойници

0

- Advertisement -

Разковничето на въпроса как милиардите, които ще дойдат от Европа, могат даат използвани по- добре, като не се минава през механизмите на държавата, които са провалени и захванати от една малка клика, една група разбойници, а не обществото“. Това коментира икономистът Георги Ганев от Центъра за либерални стратегии .

- Advertisement -

По думите на Ганев на предстоящите сега парламентарни избори хората ще могат да покажат дали искат да продължи държавата да се проваля:

„Дали искат тя да бъде в плен на една малка клика или искат нещо по-различно. За последните 10 години българските граждани упорито подават сигнал, че нямат голям проблем с това държавата да харчи за абсолютно неефективни неща и да работи в полза на малка група хора. Така че, ако не им харесва, трябва да гласуват по друг начин. Но това ще им коства неудобства, защото не малка част са влезли в подобен тип схеми. Но иначе самият Европейски съюз разработва вече схеми, при които средствата на европейските данъкоплатци да не минават през съответните държави“, поясни още Георги Ганев пред БНР.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече