Въпросът е как милиардите от ЕС да не бъдат захванати от група разбойници

0

- Advertisement -

Разковничето на въпроса как милиардите, които ще дойдат от Европа, могат даат използвани по- добре, като не се минава през механизмите на държавата, които са провалени и захванати от една малка клика, една група разбойници, а не обществото“. Това коментира икономистът Георги Ганев от Центъра за либерални стратегии .

- Advertisement -

По думите на Ганев на предстоящите сега парламентарни избори хората ще могат да покажат дали искат да продължи държавата да се проваля:

„Дали искат тя да бъде в плен на една малка клика или искат нещо по-различно. За последните 10 години българските граждани упорито подават сигнал, че нямат голям проблем с това държавата да харчи за абсолютно неефективни неща и да работи в полза на малка група хора. Така че, ако не им харесва, трябва да гласуват по друг начин. Но това ще им коства неудобства, защото не малка част са влезли в подобен тип схеми. Но иначе самият Европейски съюз разработва вече схеми, при които средствата на европейските данъкоплатци да не минават през съответните държави“, поясни още Георги Ганев пред БНР.

Прегледана: 5774

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече