Народът размазва Борисов със сарказъм: Това е нашият вожд! Да се свети името му, да пребъде във вековете!

0

- Advertisement -

ОТКРОВЕНИЕ

Откато се влях в редиците на ГЕРБ много, ама много неща ми станАха ясни. Глей сега, не кризата ни упрявалява нас, а ние управляваме кризата. Ето сега например с болестта. ОвладЕли сме я до най-малкия детайл. Сега я владеем напълно, ще я повладеем така още малко, пък февруари ще поотворим училища туй—онуй, пък после и ресторантите – .да ходят там да пият и да псуват. Пък в края на март, като настъпи един ад, па като ни нагъне тазимити болест, та чак паника и шаш. И тогава, в началото на април ще затворим всичко, тотал. Никакви сини и червени бабички по урните и по избирателните секции. Да стоят в къщи и да се пазят, щото на нас пенионерите са ни най-важни! Те са градили пътищата, дето сега ние пак ги граим. Ние без тях сме едно пълно нищо. Затова и една пълна карантинка ще врътнем за тези дето пристигат на самолети. Да си стоят в къщи и до урна да не припарват, щото нещо не ни били големи фенове, тЕхната мама.

После. Този бизнес, дето бил малък и среден и дето трЕбвало да бъде гръбнакът на обществото, ние го направИхме на петмез. И знаем, щото нАуката ни казва, че то от тех вече хора не става и че три четвърнти от тЕх нЕмало въобще вече да отворят. Ама ние какво направИхме? ОрганизирАхме им едни помощи, едни проценти от оборотите, дето сега са попЪлнили едни документи и чЕкат. И че почЕкат януари и февруари, щото то процесът дълъг, пък в края на март като се изсипАт един помощи, като започнат тези ми ти да ядат и да пият, едвам ще стигнат пияни –заляни до урните. Ама доволни. Е, то после ще си затворят щото за тех бизнес вече нема, ама в началото на април, голЕма радост ще ги настигне. И така…

- Advertisement -

СлушАхме ги глупостите им с някакво електронно гласуване, пък по пощата, пък щели да снимат броенето и всякакви други тъпи идеи, ама хич не им се вързваме. Само малко ни е яд, дето закачат нашето момче, дето ще брои изборите, щото то ни е много важно нашето момче. То, в същност вече половината ги преброи де! Е, има някой тревожни данни, ама докато брои другата половина ще ги оправи. Щото ние дето сме си победили, победили сме, ама ни трябват коалиционни партньори. Като Валери РЕЛСАТА и другги такива. Самоотвержени! Готови на всякакъв подвиг за едната власт. Такива като нашето момиче томата , дето могат да се изправят в директен диспут с всеки враг и да го гледат в очите и да лъжат нашироко. А не някакви интелуктуали да викат под носа си мрън-мрън. Е, та тези май не можем да ги вкараме засега. И ще трябва да вадим от чекмеджето, че да си купим други подобни на ВАЛЕРКАТА РЕЛСАТА, щото без тя х власт не става. Ама имаме още да отброяваме едната половина де, та и този въпрос ще го уредим!

Сега! ОтпуснАли сме на всека паланка и градче пари да си строи пътища, да си слага обилно табели към гробищата, да строи мостове и най-вече стадиони /щото там нормата на печалба най-ни излиза/ и тук таме нЕкоя детска градина или училище Не знам що толкова държат на тези училища, никаква полза от тях, ама нейсе. И така сме захранИли с ресурс местната власт, щото знаем ние как се правят избори, местната власт и местния бизнес на местната власт и хората под строй към урните. Пък нашите другари ромите, като един ще ни подкрепят, както подкрепиха Данчето в София. Знаем им ние и майчиното мляко на тях. Поименно си ги знаем. После, онези тъпанари от бизнеса, квото е останало ще плащат сметката. На този номер нашият ортак Пеевски ни научи – отглеждай си бизнеса, той ще ти отглежда избиратели. И много добре ни се вързва.

И само много трЕбва да внимаваме! Че както сме се развъртЕле ще вземем да ги бием с пълно мнозинство. Ама то, така демокрация не се прави. ТрЕбе опозиция. Да имаш с кой да се наддумваш и така демокрацията да си върви напред. Та никак не ни е леко да постинем този баланс! Тънка политическа работа е това. Ама това, нашият вожд / ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ/ го умее най-добре.

Диана Дамянова, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече