Ген. Шивиков към Караянчева: ”Ходи пеша бе!”, а мълчи за метрото!

0

- Advertisement -

”Ходи пеша, бе!” помните ли тази култова команда, изречена от една госпожа с характерен псевдоним, даден й от премиера слънце? Не пожелавай това, което ще се сбъдне, госпожо!

Ежедневно излизат наяве стотици, хиляди примери за същността на управлението на хунтата и качеството на свършената работа. Един от последните примери е пропадането на релсите на метрото, гордостта на Борисов. Това се случва само няколко месеца след грандиозното и помпозно откриване. Да припомня многогодишния ремонт на знакова улица в София, която и до ден днешен се ремонтира. Картичката-снимка на Борисов на пътя за Рилската света обител. Мостът чудо, представляващ две гаражни клетки на пътя за Гоцеделчевско село. Наводнените къщи, вили и имоти са красноречив пример на некомпетентни и неспособни индивиди, които заемат високи общински и държавни постове.

- Advertisement -

Към министерството на екологията, околната среда и водите има басейнова дирекция, която пряко отговаря за реките, езерата и язовирите, но министърът прехвърля вината върху областните и общински власти. Да, те също имат отговорности, но Басейнова дирекция пряко отговаря. НАРОДЕ, чети, следи и помни вредите, които нанесе и нанася престъпната шайка. Всичко това е на нашия гръб. На изборите на 4 април да гласуваме активно, масово, осъзнато и информирано! 4 април е началото на промяната, а не на подмяната! За България!

Димитър Шивиков

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече