Защо ГЕРБ крият Борисов и използват Патриотите за внасяне на закони?

0

- Advertisement -

„Защо премиерът използва „Обединени патриоти“ да внасят закони и ви е страх да го покажете? От сряда до събота се снима с багеристите, но го няма да каже, че имат проблеми. Нали все ги пита: ”Как е, работите ли?” Хайде да си кажем истината в очите!“. Това попита от парламентарната трибуна Георги Свиленски.

„Вие непрекъснато създавате проблеми във всички сфери. С това ви предложение може да навредите на други бизнеси и браншове. Колко закона променихте по 66 пъти, защото преди това сте създали хаос, но и след това опитите ви са неуспешни“, критикува управляващите зам.-председателят на Парламентарната група на „БСП за България“ по време на дебатите в парламента за Закона за регулиране на дейностите, свързани с нефт.

- Advertisement -


Свиленски подчерта, че между създаването и решаването на проблеми стоят съдби на бизнес и хора. Той зададе въпрос към министър-председателя Борисов: „Нямаше трактор и багер, на който Борисов да не се качи. Той не разбра ли, че няма къде да зареждат? Или ходи само да се снима с тях?“.


На коментар от зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов, че премиерът Борисов няма място в парламента, Георги Свиленски репликира: „ Ясно е, че Борисов няма място в парламента. Той няма място и в Министерски съвет и това българските граждани го разбраха.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече