Хаджигенов за Валери Симеонов: След 4-и април се връща на село

0

- Advertisement -

Правозащитникът Николай Хаджигенов от Отровното трио публикува във фейсбук гневен видеокоментар по повод неточен цитат от изявление на зам.-председателя на парламента Валери Симеонов.

Според юриста лидерът на НФСБ е казал, че досега са получили предложение за коалиция само от Мая Манолова и Отровното трио. Точният цитат обаче е по-различен.

„За други коалиции трудно ми е да говоря. В момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио“, каза той пред БНТ.

  „Единственото предложение, което ние, и аз лично, имаме към Валери Симеонов, е да ме отърве от една релса, която трети месец се подмята в мазето ми. Да не ходим чак до Варна, защото времето е гадно, мост ще намерим и тука, близо до София, заявява юристът във видеопосланието си.

- Advertisement -

Според него патриотичният лидер ще живее в София до изборите на 4-и април, а след това ще му се наложи да се прибере на село, където му е мястото.

  „Така че ние освен релса и мост към Валери Симеонов нямаме и това важи за всички останали патриоти, доколкото те са огромна част от проблема на сегашното управление, бидейки среден, извинявайте, златен пръст на управлението на ГЕРБ. Както е известно, ГЕРБ управлява само с помощта на средни, златни пръсти, извинявайте“, казва във видеото Хаджигенов.

И добавя:

  „Те са едни средни пръсти, които стават златни пръсти благодарение на коалицията и колаборацията си с ГЕРБ.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече