Кмет на ГЕРБ със 7 апартамента, нова мегавила и автопарк за 2 млн. лв. с неплатени данъци, но вдига налозите в общината си!

0

- Advertisement -

Как кмет на малък град – в случая Стамболийски, може да има 7 апартамента на морето (оценявани за 1 млн.лв.), нова вила с 3 крила в Цигов чарк, семеен автопарк за 2 млн. лв. – на снимката, направена от самия него и пусната да се похвали с придобивките във Фейсбук, е любимият му високопроходим Мерцедес и още куп придобивки (джипът и къщата, която се оценява на половин милион лева)?

Чрез трик, който показа Сашо Диков в предаването си по Евроком, като продава нива на сина си за 2,5 млн. лв., която реално струва няколко хиляди, ако са верни експертните оценки на местните агробизнесмени.

- Advertisement -

В същото време лидерът на ГЕРБ за цялата Пловдивска област и вероятен водач на листата на управляващата партия в този голям многомандатен район чрез семейна фирма дължи на друга община в региона – Родопи, 150 000 лв. неплащани от 2016 до 2020 г. налози.

Докато до миналата есен кмет там е негов подчинен по партийна линия, те кой знае защо са намалени – коригирани, до 71 000 лв. Което са огромни приходи, изпуснати от една второкласна провинциална община.

Най-интересното е, че 2 години поред кметът на община Стамболийски вдига двойно данъците на съгражданите си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече