Ресторантьорите настояват за оставката на здравния министър!

0

- Advertisement -

Сдружението на заведенията и Българската асоциация на заведенията (БАЗ) настояват министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов да подаде незабавно оставка. Това става ясно от отвореното писмо на двете браншови организации, изпратено до медиите.

Собствениците на заведения смятат, че не е справедливо да бъдат облекчавани мерки в определени сектори на икономиката, а в други – не.

Затварянето на заведения и хотели – като боксов мач, вече се играел втори рунд
Затварянето на заведения и хотели – като боксов мач, вече се играел втори рунд

По-експедитивно прилагане на подкрепящите мерки искат от БХРА

- Advertisement -

Правителството днес реши, че от началото на февруари всички фитнес зали, молове и зали за танци ще могат отново да работят.

По тази причина собствениците на заведения питат здравния министър какво му дава право да обрича на фалит бизнес, в който пряко или косвено са заети над 400 000 души.

Браншовите организации искат доказателствата, че заведенията са по-опасни, в сравнение с всички останали сектори, които никога не са спирали работа.

Властта, с която в момента сте облечен, видно Ви е главозамаяла и Вие превърнахте създалата се конфликтна ситуация между Вас и нашия бранш в конфликт на личностна основа, заключават от браншовите оргаанизации.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече