Медицински тероризъм: Изнудват възрастни хора в старчески дом да се ваксинират! Заплашват ги с изгонване!

1

- Advertisement -

Обезпокоителна информация обикаля Фейсбук пространството от снощи. Потребителката Благовеста Костова публикува скрийншот на коментар, чийто автор умишлено е скрила.

Коментарът гласи:

*Публикуваме без редакторска намеса

„Свекърва ми е в старчески дом. Вчера са минали да им събират подписи за ваксиниране и са им казали, че трябва да подпишат, ако искат да останат в дома. Днес сутринта са ваксинирали всички! Това е! Аз го разбирам постфактум. Питам я защо е подписала и казва, че са казали, че ТРЯБВА да подпишат това, за да останат. С три инсулта, неподвижна, на легло…“

- Advertisement -

Под публикацията заваляха стотици гневни коментари от хора, възмущаващи се от медицинския тероризъм, на който са подложени нашите родители. Един от потребителите дори сравни акта с „съвременен фашизъм“- убиват те с твое съгласие, с твоя подпис и след това ръцете им са чисти.

„Говори открито“ ще продължи да следи случая и да ви държи информирани.

Очаквайте подробности!

1 Коментар
  1. Таня казва

    Господа аз имам сестра в дом за възрастни и инвалидни в Горна Баня. Тя е инвалид на 9 месеца и бият инжекция за детски паралич и я остават за винаги инвалидна. Сега са и били инжекция нормално ли е или ще искат по бързо да се отърват от такива като нея никой не казва трябва ли да се ваксинира това момиче при наличието че цял живот е инвалид от една инжекция. Кой ще е виновен после кой питам и няма кой да ти отговори не може да се слагат инжекции на всеки боже мили.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече