Празнуващи на нелегално парти се барикадираха в столичен хотел!

0

- Advertisement -

Трети пореден ден полиция и здравни инспектори проверяват спазват ли се противоепидемичните мерки на фона на разхлабването на част от ограниченията и отваряне на някои от обектите. Органите влязоха в търговски центрове, фитнес зали, заведения за хранене и магазини. Не липсваха обаче нарушители – група нелегално празнуващи в столичен хотел се барикадираха и не допуснаха органите да извършат своята проверка.

При проверките в София, направени през изминалата нощ в хотел, намиращ се в столичния квартал “Бояна“ бяха установени много празнуващи. Част от тях се заключиха в помещението, за да не допуснат екипите на полицията и РЗИ да извършат проверка, предават от Българското национално радио.

- Advertisement -


Част от празнуващите се опитаха дори да избягат през различни изходи на сградата.


Десетки актове за нарушения на противоепидемичните мерки издадоха от Столичната полиция и РЗИ-София вчера и онзи ден, както на юридически лица, така и на граждани.


Акт получи и кметът на район „Кремиковци“ заради  струпване на хора, неспазване на дистанция и неносене на маски по време на организиран празник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече