Вече стана комично! Новоремонтираният бул. „Тодор Каблешков“ ще бъде отново ремонтиран!

0

- Advertisement -

След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. „Тодор Каблешков“ се нуждае от нов ремонт. Екип на БГНЕС установи на място, че на места настилката е пропаднала, на други се е надигнала, на трети места и най-вече около капаците на шахтите паветата се вадят безпроблемно. Неприятно впечатление прави и мръсотията, която фирмата-изпълнител е оставила на територията на ухото, където въртят автобуси и тролеи.

БГНЕС се свърза със зам.-кмета по обществено строителство в Столичната община Ангел Джоргов, който от нас научи за проблемите и обеща, че до петък всички забележки ще бъдат отстранени за сметка на фирмата-изпълнител.

„От вторник до петък ще направят всичко, за което агенцията сигнализира. Независимо дали се дължи на тяхната работа, дали е нещо вандалско или колчетата са счупени от кола“, заяви той.

- Advertisement -

Попитан на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете, излели се през януари или на некачествена работа.

„Обектът още не е в гаранция, защото ние не сме го приели като такъв, тъй като той се приема нацяло“, коментира той и увери, че общината няма да плати нито лев за този ремонт, който се налага сега.

Зам.-кметът се ангажира в петък лично да провери какво е свършено и увери, че също така ще бъде изчистена и замърсената територия на спирка “Ж.К. Гоце Делчев“. /БГНЕС

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече