СМЯХ! Бойко не оставял хората да се движат по лоши пътища… Я пак?

0

- Advertisement -

Навсякъде помагаме на хората. Няма да оставим хората да се движат по лоши пътища. Това гордо заяви премиера Бойко Борисов по време на поредната инспекция със своя верен спътник Николай Нанков. Предизборната кампания тече. Но с обещания за асфалт няма да купите гласовете на ония, които се движат по калните, порутени и разбити пътища в България.

20 милиона били отделени за пътя към родопските села Плочник, Ситово и Лилково. Тъй заяви Борисов. Ремонтът там започнал през 2009 г., но бил прекратен. До момента настилка там няма. Компрометираните пътища обаче се били ремонтирали, заяви премиерът. Работило се. Показаха ни и започналия преди дни ремонт на Околовръстното шосе в Пловдив. Днес затвориха и част от столичното Околовръстно. Работило се. 


Ситуацията усложнили температурните амплитуди, дъждовете, снега… А управлението? 

- Advertisement -


Проблемът не е във времето. Проблемът е от години. И си остава нерешен. Северозападна България тъне в забрава и мизерия. Има дупки. Асфалт – не. Положението е такова и на други места в България. Нямало да оставите хората да се движат по лоши пътища. Оставили сте ги отдавна, господа. Много отдавна. 

“До 4 месеца ще бъде асфалтиран пътят до с. Лилково в Родопите. Моля хората единствено за търпение. По трасето има много машини и работници. Сигурен съм, че ще приключат всичко в срок”, отсече Борисов.


Идват избори. Търпението отдавна се изпари.


Джесика Вълчева

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече