Цветанов: Симбиозата ГЕРБ-ДПС е ясна. Освободиха трима министри за връзки с движението

0

- Advertisement -

Освободиха трима министри затова, че имат връзки и са част от подкрепата за ДПС. Владислав Горанов е активният участник в реденето на листите и това дали някой от тези министри ще са в листите – това ще е ясен знак, че връзката ГЕРБ-ДПС е много силна и здрава.

Това заяви пред bTV Цветан Цветанов, лидер на “Републиканци за България”. 


Той бе категоричен – в момента не може да се говори, че ГЕРБ са алтернатива на статуквото. Цветанов не се съмнява, че партията му ще влезе в предстоящия парламент, а освен това ще се превърне и в незаобиколим фактор. 


Той акцентира най-вече в това, че в новия политически проект има много нови и непознати лица и даде пример със зам.-председателя на партията Павел Вълнев. По думите на Цветанов той е изключително успешен бизнесмен в Съединените щати, който иска да види промяна в статуквото в страната.

- Advertisement -


“Павел Вълнев ми постави условия, за да работим заедно. Едно от тях беше дали имам зависимости от ДПС – това, което наблюдава в ГЕРБ. Казах му, че нямам и, че съм се доказал във времето в тази посока“, коментира Цветанов.


Той добави още, че Вълнев подпомага партията и с парични средства.


“Павел Вълнев иска този проект да бъде независим. Той е с двойно гражданство и не може да стане министър или депутат. Той инвестира във всички държави по света, но това, което видя е, че в момента трябва да има промяна на статуквото, за да създадеш тази среда за инвестиции“, коментира Цветанов.


Цветан Цветанов заяви, че всички бизнесмени, които имат партийни обвързаности в България са забогатели през годините на прехода или от обществени поръчки. 


“Павел Вълнев е успял човек и бих искал да има повече такива българи, които искат да участват в този процес“, допълни той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече