Прехвърлянето на топката продължава! Болница ”Св. Иван Рилски”: Нямаме общо със смъртта на 16-годишното момче!

0

- Advertisement -

И болница “Св. Иван Рилски” отрече да има общо с трагичния инцидент от вчера, при който 16-годишно момче бе убито от токов удар докато пресича на бул. “Акад. Иван Гешов”.

Междувременно разследването по случая продължава. Такова бе разпоредено от столичния кмет Йорданка Фандъкова и от здравния министър проф. Костадин Ангелов. Основната версия е неправомерно захранване на частен обект с оголен кабел от шахта в района. 

- Advertisement -


Твърди се, че захраненият обект се намира в болница “Св. Иван Рилски”. От лечебното заведение отричат. От Район “Триадица” и ЧЕЗ направиха същото. Казано с други думи – без отговор остават въпросите чий е обектът, чия е шахтата и как се е случила кражбата на ток. 


“Случаят е абсолютно нелеп и тук има и съмнения за неправомерни действия, които са се случили. От чия страна ще установи следствието. Говорим за оголен кабел в шахта. Кой отговаря за тази шахта и дали някой я възприема като тяхна или не, това също ще се разбере. Но това да има оголен кабел там – не е нормално. Това значи, че някой е пипал там“, заяви пред bTV зам.-кметът на район „Триадица“ Христо Вълчанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече