Сидеров: Трябва да се разделим с колонизаторите! Бедната България даде 3 милиарда на САЩ за някакви рисунки на самолети!

0

- Advertisement -

”Дадох шанс и на Борисов, и на Каракачанов да се поправят, дори и от трибуната в НС съм ги призовавал за това, но те не се възползваха от шанса им, а си помислиха, че са безсмъртни”. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров и намекна за корупция по високите етажи на властта като посочи, че МО е превърнато в агенция за недвижими имоти.

„Това, което ми се случи, че ме изкараха най-страшният престъпник в България и преспах в ареста, си бе политическа поръчка. Тогава им се сторих опасен. Всичко, което се случва в държавата стига до този, които е на върха на изпълнителната власт. Искаха да ме уплашат и да не взема да тръгна да правя бунтове срещу истерията ковид“, каза още той пред Нова телевизия.


По думите му миналата година са починали 112 хиляди пенсионери, но не от ковид, а от истерията ковид. „Защото не са им предоставени нужните услуги“, заключи Сидеров.


Той обясни подкрепата си към премиера в началото на този кабинет: „Аз подкрепих Борисов, защото изборът на хората го направи премиер. Моята подкрепа или неподкрепа нямаше да се отрази. Бях част от коалицията със споразумение, което Борисов и коалиционните ми партньори нарушиха. Исках да дам насока за правилна политика.“

- Advertisement -


„Година и половина обяснявах на Борисов и Горанов да направим болницата в Ямбол. Аз съм роден там и обещах на ямболци, че ще лобирам и ще направим всичко възможно да направим тази болница, която е започнала да се строи през 80-те. Премиерът ми обеща. Всеки път, когато се виждахме, настоявах за това. Той лично отиде с Горанов в Ямбол, застана пред ямболци и каза, че е говорил с мен и ще направим болница“, каза Сидеров.


Той коментира и темата за ЦИК: ЦИК трябва да бъде разтурена. В този си състав да прави изборите – е направо абсурд, смята той.

„Трябва да се разделим с колонизаторите, България бе индустриална държава и това трябва отново да е така. Трябва ни нова политика, трябва ни човек-визионер. Страната ни трябва да произвежда, все още имаме специалисти“, заяви той.


„Бедната България даде 3 милиарда на САЩ за някакви рисунки на самолети“, категоричен бе лидерът на АТАКА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече