Путин сбъдва мечтите на русначетата. А наш Бойко?

0

- Advertisement -

Сбъдна се мечтата на 7-годишно момиченце от гр. Смоленск в Русия, която по време на живо включване помоли президента Владимир Путин да й подари кученце. Домашният любимец бе предаден на многодетното семейство Волошини от членовете на Обществения народен фонд, предадоха руски медии.

В обръщението си към руския президент малката Саша сподели, че много й се иска да има куче от същата порода, каквато има и лидерът на Русия – черен късокосмест лабрадор, но родителите не й подарили такова за рождения ден.  Кученце от тази порода било намерено в един от приютите в областта и след като го ваксинирали и чипирали, го отвели при момиченцето. То кръстило новия член на семейството Тибо, тъй като това означава в превод храбър, смел, посни щастливата Саша.

- Advertisement -

Напомняме, че Владиир Путин многократно е изпълнявал желания на различни русначета. Така, например, преди време той позволи на момченце да разгледа президентския самолет отвътре, както и да направи видео репортаж оттам.

Дали наш Бойко ще последва примера на руския президент да подари на някое българче бленувано кученце?

Или поне да го качи на джипката за едно кръгче? А може би просто не се интересува от желанията на българските деца, защото те не са избиратели? Или няма как да сбъдне мечтата им за една по-добро тяхно бъдеще в България, стенеща в мъртвата хватка на ГЕРБ…

Ина Димитрова, специално за govoriotkrito.bg

Прегледана: 18843

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече