Андрей Райчев: Главният конкурент на Борисов е друг вид Борисов, a това е Слави Трифонов

0

- Advertisement -

В България няма дискусия ляво-дясно, у нас има дискусия за човек. Главният конкурент на Борисов е друг вид Борисов и това е Слави Трифонов. Това заяви социологът Андрей Райчев пред БТВ.

„С цялото шоу, което той направи вчера, каза едно нещо: „Това са професионални хора, аз съм сериозен човек и съм се опрял на сериозни хора, ще управлявам тази държава сериозно“. За него това е много важно, защото има подозрение да не би това да е поредният Яне Янев, Бареков и т.н. Слави е третият цар след Симеон и Борисов“, добави той.

- Advertisement -

Социологът обясни, че ГЕРБ запазват първото място, но само сред хората, решили категорично за кого да гласуват. Според него е възможно останалите да разместят процентите.

„Основният въпрос е защо БСП не качват проценти – те са между 500 и 600 хил. души в страната, при обичайния милион. БСП никога не е била лидерска партия, имало е силни лидери, но Корнелия Нинова промени характера на БСП, а това беше изключително сложно. Проблемът е, че тази партия не е същата, която Борисов срещна през 2009 г. на изборите, когато се появи на политическата сцена“, категоричен бе Райчев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече