Генчо Начев: Ковид е биооръжие, притчите за прилепите са приказки от „1001 нощ”

0

- Advertisement -

Куп международни светила бяха категорични през последната година: Ковид е изкуствено създаден и е биологично оръжие. Същото заяви днес и световноизвестният български кардиолог и директор на болницата „Света Екатерина” проф. Генчо Начев.

„Ние нищо не знаем за този вирус, освен че може би е лабораторен и тези притчи за змиите, мишките и прилепите  са приказки от 1001 нощ“, подчерта той. И се аргументира с първите публикации в сп. „Сайънс” отпреди повече от година, както и с тежките поражения, които нанася заразата въпреки всички мерки, които се вземат за ограничаването му.

„Донякъде ми напомня за птичия и за свинския грип, но мащабът, сериозността на пораженията и високата смъртност на Ковид-19 са различни“, смята той.

Не е ясно обаче защо при едни пациенти засяга едни органи, при други – съвсем различни, а при трети „нищо не засяга”.

И разясни, че вирусът влияе върху две структури на сърцето – на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения. „Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения”.

- Advertisement -

Той посъветва преболедувалите  Коронавирус, да се приема поне шест месеца след това „Аспирин Протект”.

Проф. Начев сподели, че е изкарал вируса, при това в тежка форма. И още не се е ваксинирал, защото има високо ниво на антитела след боледуването. Затова препоръча прекаралите болестта първо да проверят нивото си на антитела и да се ваксинират, само ако то много е спаднало.

Но ако човек не е боледувал, задължително трябва да се ваксинира, категорично заяви той.

Според него самите компании-производители на ваксините пускат зловредни слухове една за друга, „защото става дума за много пари, за още повече много пари”.

Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече