Георги Марков пак бълнува: Бойко – старейшина на ЕНП, джипката – символ

0

- Advertisement -

Георги Марков отново се изцепи на Фейсбук страницата си.  Депутатът от ГЕРБ, известен с публичното издигане на Баце до неизмерими висоти, каквито и НАСА не е виждала, този път заяви, че джипката Му, по-известна като студио на Севда ТВ, е станала символ на… ЕНП. Самият Той (да се свети името Му) пък се превърнал в старейшина на европартията. Логиката на 70-годишния бивш конституционен съдия  направо е „необорима”, като се има предвид, че най-вероятно не си е пил хапчетата днес.

Славословието на видния гербаджия, влюбен в БоЕко и всичките му дела, стига дори до там, че да свърже вовеки идола си с Господ, като не забравя да напомни и опорките за „най-дълго управлявалия и с най-много победи” наш пишман премиер.

Ето какво написа Георги Марков:

„Бойко, честито! Вече си СТАРЕЙШИНA на ЕНП

- Advertisement -

Приятели, Господ е с Бойко, затова построи толкова църкви.

Орбан, както вече предрекох, излезе от ЕНП. Меркел слиза от сцената на канцлер, а не отдавна и от партиен лидер. Нашият Бойко става СТАРЕЙШИНА на ЕНП. Най-дълго управлявалият и с най-много победи. ДЖИПКАТА свърши голяма работа. ДЖИПКАТА е вече символът на ЕНП. Facebook, Георги Марков

Коментарите, които заваляха под поста на Георги Марков, не закъсняха: „Точно от такъв старАйшина има нужда ЕНП… след БГ да види сметката и на EU”, „Колко жалко е да си един политически хамелеон”, „Как не те е поне малко срам, бе „демократе“ ? Превръщаш се в най-наведения клоун на републиката, пред големия ти, много прост идол”, „Защо пиете преди обед?”, „Ти страх от господа нямаш ли?! Или за пари и него си готов да продадеш. Жалък!!!!”, „Пий хапчетата, фосил” – са само част от мненията на потребители на социалната мрежа.

Тюх, пък ЕНП да не знае, че си има хем Старейшина, хем Символ!

Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече