Диктатура: Слави нареди на кандидат-депутатите си да мълчат!

0

- Advertisement -

Гръмва поредният скандал с партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”.  След като стана ясно, че преди дни част от актива напуска с кървави писма за шуробаджанащина и заплахи  новоизлюпената политическа формация, сега  сценаристът и водещ Тошко Йорданов спусна на кандидат-депутатите си светла повеля в нарочно създадена за целта Фейсбук група.

В нея дясната ръка на Дългия в партията  предава нареждането му към мераклиите за депутатски заплати и кюфтета да не публикуват нищо във Фейсбук профилите и страниците си.

„Слави каза никакво писане по Фейсбук до края на кампанията! Медийните участия – само след съгласуване! Сега почва панаира, да бъдем дисциплинирани.”

- Advertisement -

Да запушиш устите на иначе речевитите прехвалени „експерти”, при това – в социалните мрежи, и да им забраниш появата в медии, граничи с истинска диктатура, която едва ли ще се понрави на някои кандидати от листата. Току виж и те се отлюспили своевременно.

Но тук има и друг аспект, твърдят спецове по политически ПиАр пред медиата ни. Те съзират невидимото присъствие на скъпоплатен от задкулисието експерт по публична комуникация, който праща окръжните чрез Слави. Това се прави с цел да се уеднакви говоренето на кандидатите по определени опорни точки, разясняват те.

Дори да е така обаче,  очеваден е паралелът между някогашните приятели – учиндолеца и Баце – похватите им са  еднакво мутренски и деспотични.  А вероятно е истина и мълвата, че двамцата отново си другаруват в името на властта и „Има такъв народ” е патерица на ГЕРБ…

И като гласуваш за Слави, всъщност получаваш  Бойко…

Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече