И Манолова като Дариткова бяга от „любовта народна”

0

- Advertisement -

Снощи майки от „Системата ни убива“ скочиха срещу бившия си благодетел Мая Манолова. Те направиха протест пред БНТ,  където тя имаше участие в „Панорама”,  за да й зададат някоко нелицеприятни въпроса.  Основният от тях бе изписан на огромен транспарант, стана ясно от публикувана на страницата им снима: „Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?”, гласеше той.

Разочарованите жени, подкрепени от няколко десетки граждани, я обвиниха в предателство към протеста: „Искаме промяна, а не подмяна”, категорични бяха те.

Освен това, според тях, бившият омбудсман е яхнал летния миналогодишен протест, присвоявайки си ролята на негов водач, та даже и мотото „Мутри вън!”

След като приключи участието й , Манолова излезе през главния вход на обществената телевизия,  заварден от множество полицаи и жандармеристи, където я причакваха протестърите.  Те я посрещнаха с мощни дюдюкания и освирквания.

- Advertisement -

Като истински страхливец, Пчеличката Мая, както я наричат бившите й съпартийци от БСП,  не посмя да се изправи пред бившите си „подопечни”, за да отговори на въпросите им и да свали общественото напрежение.

А досущ като Даниела Дариткова през лятото се изшмули безмълвно, охранявана от всички страни от полицаите. Напомняме, че през юли м.г.  шефката на ПГ на ГЕРБ трябваше да бъде вардена от кордон от десетки полицаи на излизане от сградата на БНТ, където също беше гост на „Панорама”. Тогава й се наложи да преживее скриване в кола, рязане на ограда на заден двор, бягство инкогнито и пеша на високи токчета из тъмните улички край  телевизията…

Дали обаче Манолова е обещала на майките да включи някои от тях в кандидат-депутатските листи на партията си и не е изпълнила обещанието си и тъкмо това ги е накарало да се обърнат срещу нея? Или едно задкулисие се сблъсква с друго? Предстои да разберем…

Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече