„Зеленият милионер” Владо Панев търси млади момченца в Казичене (дава пари на майки да водят синовете си в хотелски стаи)

1

- Advertisement -

Нов извратен Владо, но не Кузов, драпа за власт. Казичене скочи на бунт срещу общинския съветник и кандидат за депутат от партията на Христо Иванов „Демократична България” – Владислав Панчев Панев, водач на листа в 24 МИР София, с обвинението, че милионерът дърпал момченца за платена любов, разкриха очевидци на гнусотиите пред hotarena.net.

Хората са толкова изплашени, че цяло Казичене е облепено с плакати като този, потвърди пред наш репортер един от местните лидери – Георги Янков – Жоро Черния.

Жоро Черния

„Няколко случая имаме на майки, които разказват, че тоя Владо Панев искал от тях да му водят непълнолетните си синове”, разкри гневният ромски лидер.

И дава пример – мераклията за власт имал мръснишки мераци към 17-годишния Трайчо Величков Трайков от Казичене. Нерезът настойчиво канел момчето да му ходи на гости. Последната „оферта” е дадена на 12 януари, обясни Жоро Черния.

Владо Панев стигнал дотам, че дал 50 лева на жена от квартала – Ани, за да дойде заедно с 12-годишното си момче в избран от него хотел. Когато се появят, милионерът обещал, че ще ѝ даде още пари. Панев дори я разпитвал колко деца има в семейството. Ани, обаче, взела парите, но не се появила на срещата следващия ден.

„Много от местните се обърнаха към мен за помощ, за да ги отърва от това чудовище. Няма да оставим нещата така, на тоя извратен „демократ” ще му се види тясна София”, закани се ромският бос.

- Advertisement -

Проверката на hotarena.net показа, че общинарят Владислав Панев е съпредседател на Зелено движение и е сред най-богатите в Столичния общински съвет.

Това показват декларациите, подадени от кметове, заместник-кметове и общинари, публикувани миналия март на сайта на КПКОНПИ.

Като част от синьо-червено-зелената коалиция „Демократична България“, партията на еколозите вкара няколко души в Столичния общински съвет на местните избори през 2019 г. В обединението са още ДСБ на Атанас Атанасов и „Да България“ на Христо Иванов.

„Зелените“ са известни с това, че през последните 15 години стопират ключови инвестиционни проекти за милиарди.

В същото време техният съпредседател, сочен като любител на детска плът – Владо Панев, декларира пред КПКОНПИ завидно състояние.

„Зеленият” има апартамент 85 кв. м. в холандския град Тилбург на стойност 356 935 лв.

Панев притежава и 4 апартамента в София. Отделно от това е декларирал акции и дялове за 2 882 792 лв. От 2006 г. Владо Панев притежава и финансова компания.

Екологът“ е бивш служител на Иво Прокопиев. Преди време той неочаквано стана председател на Зелено движение, след като за поста бяха спрягани Тома Белев, Андрей Ковачев, Петко Ковачев, Петко Цветков.

1 Коментар
  1. Ali Ahmet казва

    ЗДРАВЕЙТЕ!
    Знам, че толкова много хора са кандидатствали за кредит в продължение на толкова много години и не са били отпуснати поради тази пандемия, някои инвестиционни компании помагат на някои лица в тази страна и други страни. Целта им е да дават заем според месечния ви доход и ако имате нужда от друг вид заем, те все пак ще ви дадат, но ще трябва да преминете през нормалния процес. Имате ли недостиг на пари и имате нужда от пари, за да поправите някои неща, преди да получите заплатата си? свържете се с тях сега, защото те отговарят на хора, които се нуждаят от малко количество кредит, за да се хранят, плащат такса за обучение, преди да получат заплатата си. Организацията може да ви даде заем за покупка на къща, закупуване на кола и също да започне бизнес за вас. Техният лихвен процент е за подкрепа за пандемия е 2%, продължителността на заема не надвишава една година. Компанията дава от 4000 турски лири и повече.
    Компанията също има своя инвестиционна платформа, която плаща по-високо от всяка инвестиционна компания.
    Това е техният имейл: vernoninvestmentandloanservice@gmail.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече