Тежка гавра с хунтата! Търсеният под дърво и камък Васил Божков се отбеляза от Барселона!

0

- Advertisement -

Бизнесменът с повдигнати обвинения от прокуратурата Васил Божков се включи с видео на живо във фейсбук, като отбеляза, че се намира в Барселона. Това не е гаранция, че той е там, защото локацията (местоположението) във фейсбук се задава ръчно от потребителя.

Той бе облечен с тениска „Бъдете смели“ и агитира всички пострадали от хунтата да гласуват за него. Партията на Божков „Българско лято“ се явява на изборите с регистрацията на Българско национално обединение.

„Остават броени дни до вземане на съдбоносно решение за страната. Ако то е неправилно, страната ни е обречена да изчезне. Обръщам се към всички правили бизнес с мен в годините. Досега сме вземали правилни бизнес решения. Сега е моментът да спасим родината. Говорете с близки, познати, с родините си, призовете ги да гласуват за нас. Обръщам се към всички пострадали от хунтата – вие сте най-силно мотивирани това да не се случи никога повече“, заяви той. 

Божков се обърна и към „всички, които мислят, че съществуването им зависи от хунтата“.

- Advertisement -

„Не им вярвайте. Държат ви в страх и бедност за да ви манипулират и управляват по-лесно. Не вярвайте на платени медии и социологии. Не вярвайте, че нищо няма да се промени“.

Бизнесменът посочи, че в листите на партията му няма бивши политици, които да носят вина за ограбването на България през последните 30 години.

„Обещавам всички виновни за геноцида над държавността и българския народ да си понесат заслужено наказание. Без изключение! Бъдете смели!“, завърши посланието си мултимилионерът.

Миналата седмица Божков обяви, че Съдът на ЕС в Люксембург отменя европейските заповеди за арест, каквато има и той самият. Той публикува новината във фейсбук профила си заедно със снимка на череп с надпис „ИДВАМ“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече