Не разбрахте ли, че датите в световен план за затваряне на всяка държава са фиксирани, а планът се следва по график?

3

- Advertisement -

Не разбрахте ли, че датите в световен план за затваряне на всяка държава са фиксирани, а планът се следва по график? Няма изолиран вирус и това не ви го казвам аз, а здравното ни министерство, което доказва, че всичко от вируса до ваксините е лъжа!

- Advertisement -

Фалшиви цифри от купени медии всички можем да отчитаме и констатираме с възмущение денонощно, но истината е друга, не бъдете наивни! Вярва се само в Бог, а не в Ковид, заради който вече се блокира 2-ри Великден!  

Ива Иватта, Фейсбук

3 Коментара
  1. Марго казва

    Всичко е лъжа,точно за 0404.2021 ще бъде отворено заради Мутрата Бойко защото иска да остани на власт,Елиа пихливански Герберски вън от страната ни и варви вдън земята там дето човешки крак не стъпва нито птичи крак,отивай в постигната върви върви голтако….Няма да ни умаряш ти ще си заминиш да знаеш,няма да имаш време за това мутро керлива,нарочно го правиш заразиъ Радев но Путин и той ще бъде тука да знаеш….

  2. Марго казва

    Караянчева ходи от село на село и моли банките и им пробутва парички днеска пак и всеки божи ден,поткопувайте поткопувайте но и подкупените ще влезнат някаде на топлолооо…..

  3. Марго казва

    Караянчева ходи от село на село и моли банките и им пробутва парички днеска пак и всеки божи ден,поткопувайте поткопувайте но и подкупените ще влезнат някаде на топлолооо…..(бабките)?се подлъгват от Караянчева,тръгнала от село на село да раздава пари…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече