Цветан Цветанов разкритикува властта: Правителството не може да се справи с третата вълна на вируса

0

- Advertisement -

„Има една невъзможност правителството да се справи и с третата вълна на вируса. Не са увеличени леглата в болниците, не са изградени ковид болници и т.н.“ Това каза лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в предизборния дебат в „Тази сутрин“ по бТВ.

- Advertisement -

„При всички случаи затварянето на държавата ще се отрази върху избирателната активност на изборите. Администрацията не е готова за избори с доста по-голям брой карантирани лица, защото ние нямаме представа какъв е протоколът, по който ще действат управляващите и при какъв процент от тези, които са карантинирани, как ще бъде осъществено тяхното гласуване. Защото, ако хората са много повече, а екипите са малко, знаем, че това означава, че някои ще бъдат ограничени и няма да имат тези конституционни права да гласуват. Това, което се случи с българите, живеещи в чужбина, мисля, че можеше да бъде решен проблемът с възможността за чужбина да се гласува по пощата, както го направиха в съседна Румъния”, разясни той.

За кампанията ни разполагаме общо с 1 милион долара. Тези пари ще са достатъчни да стигнем до избирателите. В тази сума влиза и дарението от г-н Павел Вълнев. Аз се водя съветник и консултант на г-н Вълнев за съответните региони. В момента не съм в неплатен отпуск. Г-н Вълнев не е поставял условия как да се изразходват средствата за кампанията, допълни Цветан Цветанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече