Без компромис! Кобрата попиля Баце и Слави!

0

- Advertisement -

Боксьорът Кубрат Пулев бил канен от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да стане член на неговата партия, но отказал, защото държал на спортната си кариера. „А и не съм от хората, които обичат да козируват,“ – каза в „120 минути“ на Би Ти Ви спортистът.

По думите му в миналото Борисов първоначално спечелил неговото доверие, но впоследствие се обвързал „с хора, с които не трябваше“ и „не успял да изиграе партията шах с най-правилните ходове“, като изведе България на правилния път.

- Advertisement -

Боксьорът беше помолен да коментира и репликата на Борисов, в която е споменато неговото име. След като „Има такъв народ“ номинира шахматистката Антоанета Стефанова за министър-председател, Борисов каза: „Предполагам следващата партия ще извади Кубрат Пулев за премиер, това не е сериозно.“ Спортистът отговори, че и в ГЕРБ така поставени нещата не са сериозни, и би могъл да отговори и по-грубо, но ще се въздържи.

Пулев разкритикува и Слави Трифонов, който като лидер на втора политическа сила – „Има такъв народ“, според него би трябвало да се появи публично, а не да общува с избирателите си виртуално. Когато човек е несигурен, тогава не се показва, каза боксьорът.

Прегледана: 9346

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече