Няма лабаво! Великденът без Баце – невъзможен!

0

- Advertisement -

Ако смятате, че можете да си отдъхнете на спокойствие навръх Възкресение Христово без пост и клипче на Баце във Фейсбук – забравете! И ако мислите, че днес е ден на християнско смирение и прошка – не сте познали!

След като по ранни доби пусна писмен  поздрав за Великден през Фейсбук,  Борисов  се появи на живо включване във Фейсбук от Семинарията в София.  Първо заяви че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП по никакъв начин. „Имаме решение на конгрес на ГЕРБ да не прави коалиция с БСП, така че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в риторика за коалиция, категоричен е Борисов“, рече той.

- Advertisement -

 След това, въпреки смирението и добрината, към които ни призоваваше във фейсбук поста си, той нападна всички свои опоненти накуп.

„Вече месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радве. Хем са ни уволнили, хем казват, че Борисов продължава да управлява. Е, това вече е наглост! Те просто не знаят какво правят, допълни още премиерът в оставка“

Накрая се похвали, като заяви, че е много доволен от ремонтните дейности в Семинарията и изтъкна, че „само това да са направили по време на мандата, пак ще е доволен“.

Прегледана: 11451

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече