От ИТН провериха откъде е снимката с шараните на Борисов

0

- Advertisement -

Народните представители Пламен Абровски и Петър Димитров от „Има такъв народ“ са получили сигнал, че в ловен дом „Ормана“ край Ямбол, който е създаден за свободен достъп като вилна зона не се допускат никакви външни лица. Самият Абровски звъни на посочените телефони за резервация и от там му казват, че мястото е резервирано в целия си капацитет и няма свободни места.

- Advertisement -

Говори се, че само властимащите и приближените до тях имат право да посещават луксозното място. Спомняте ли си и снимката на Бойко Борисов и двата големи шарана, които премиера показа в своя фейсбук профил преди няколко години? Снимката беше придружена с текст „Когато кълве, наистина кълве“. Разкри се от къде идва тази снимка и подробности около нея. Мястото на което е направена снимката е точно ловен дом „Ормана“.

Достъпът до държавния ловен дом е ограничен за обикновените граждани. При посещение дори депутата, който има депутатска карта, даваща му достъп до всяко кътче на България е допуснат трудно. „Последните дванадесет години властта си създаваше каквито пожелае удобства и харчеше парите на всички нас нецелесъобразно. Поредният пример за това е разхищението на средства за ремонти и строежи на ловни хижи, въпреки че не са създадени условия за ловен туризъм. Нещо повече, дори няма #свободен #достъп до тези места“, написаха от „Има такъв народ“.   „Народните представители от ПП „Има такъв народ“ Пламен Абровски и Петър Димитров, решиха да проверят какво се е случило през годините с едни от най-известните ловни хижи и заснеха лукса, който властта е създала сама за себе си с нашите пари“, пишат още от ИТН.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече