Рашков, а Михаил Наумов кога? Изчисти си кочината на МВР!

0

- Advertisement -

Нали помните как миналата година избухна контролираната „сензация“ как щели да убиват премиера тогава Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев? И колко смешно звучеше поредното „убиване“ на Бойко Борисов, че тоя път барабар с Иван Гешев?!

Тогава сайтът  АФЕРА разкри откъде бе пласирана тая умилителна литературна мистификация, наречена „поръчка за убийство на Борисов и Гешев“:

На 18.12.2020 пак АФЕРА разкри и името на „свидетеля“ в чиито показания бе измислено поредното „убиване“ на Борисов с притурка и „поръчка и за убийство на Гешев“:

Това е криминално проявеното лице Ивайло Серафимов, чиито показания са срещу Васил Божков и куп други лица, които щели да убиват и Борисов, и Гешев, щото … Божков и хората му не ги харесвали.

Показанията на лицето Ивайло Серафимов, с които АФЕРА е запозната, са такъв нескопосан тюрлюгювеч от холивудски съспенс и преразказ на „чух една жена на пазара да казва“, че са потресаващи и за най-некадърното ниво в ГДБОП, което обикновено крои подобни „автентични“ „показания“ и ги диктува на „дежурни“ свидетели.

Тоя път обаче Михаил Наумов, който дирижира така респектиращо звучащата „Престъпления  против личността“ към ГДНП, е така да са каже „гуру“, „ментор“ и „творец“ на въпросния свидетел Ивайло Серафимов, който имА, видиш ли, храбростта, да спаси от убийство Борисов и Гешев. На това място можете от сърце да се разсмеете. Подобни публикации

- Advertisement -

На 21.12.2020 АФЕРА попита и като какъв точно толкова „важен“ свидетел, с изумителни „показания“, които могат да бъдат сценарий за комедия на Тарантино в селски вариант, лице с десетки преписки срещу него, има разрешение за оръжие и това оръжие не му е иззето. МВР, разбира се, и досега има банани в ушите по тоя въпрос:

АФЕРА разкри, че и пристигналият от Дубай Георги Попов вече е подложен на тотално оперативно наблюдение от хората на Наумов, за да бъдат подбрани лица, с които се среща и общува и съответно да бъдат притиснати и те да дадат своя дан като „свидетели“ под диктовка.

Впрочем, освен Ивайло Серафимов, Михаил Наумов и компания полицейска, вече са се сдобили с още няколко „кошаревски свидетели“, че белким удържат това измислено дело срещу Васил Божков и лицата, навързани с него, защото който и съд прочете „показанията“, диктувани от бездарни ченгета, няма как не се разсмее. Та им трябват още.

Служебният министър Бойко Рашков нека провери с какво точно се занимава Михаил Наумов и компания и да спре тази безобразна „практика“ на „разкриване“ на престъпления – с диктувани тюрлюгювечи от страна на ченгетата на подбрани крими лица, на които естествено се обещават и куп облаги, за да ги наизустят, и това да се представя като „безспорни доказателства“ от страна на МВР по поръчкови дела, които пък с фанфари са оповестени, като дела от голям обществен интерес.

Вместо да се занимаваш с манджите на Атанас Атанасов за подслушвания, не се пличкай, а си виж кочината на МВР, Рашков, и режи издъно!

Afera.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече