Мика Зайкова: Служебното правителство се старае, но тези Авгиеви обори не могат да се изметат и разринат за два-три месеца!

0

- Advertisement -

Мика Зайкова застана зад идеята, че следващото Народно събрание трябва да излъчи експертен кабинет. ”Няма нужда политически лица да бъдат министър-председател и вицепремиери. Тук се изисква къртовска работа от знаещи и можещи хора.”, коментира Зайкова.

Тя посочи, че отново ще бъде издигната за депутат от гражданската квота на „Има такъв народ“: „Сигурно пак ще открия Народното събрание, ако няма по-възрастни депутати от мен“.

- Advertisement -


Мика Зайкова оцени положително свършеното до момента от служебното правителство и разкритикува предходното. „Момчетата се стараят, но тези Авгиеви обори не могат да се изметат и разринат за два-три месеца.“, добавя тя пред БГНЕС.


Икономистът прогнозира, че следващото правителство ще трябва да се справя с висок дефицит, актуализация на бюджета и тегленето на заем.


Бившият народен представител коментира сериозността на проблемите пред България свързани със зелената икономика и газопровода „Турски поток“. „От износители на ток, ще станем вносител. И колко газ ще минава от тук, николко“, отсече Зайкова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече