Росен Миленов: Няма да мръднем от кабинета на Гешев, докато не подаде оставка! Искаме арести! Или сега или никога!

0

- Advertisement -

Няма да мръднем от тук, докато главният прокурор не си подаде оставката. Очакваме МВР да си свърши работата, а министър Бойко Рашков, задно със своите разследващи да влезе в прокуратурата и да извърши арести. Или сега или никога. Битката е срещу мафията.

Това каза пред Фрог нюз бившият служител на ДАНС Росен Миленов, който с около 30 души стои пред вратата на Иван Гешев в Съдебната палата с настояване за оставката на обвинител №1.

„Няма да мръднем от тук. Очакваме съдействие от българските институции. Сега Бойко Рашков може да влезе в ролята си и със своите разследващи полицаи да преминем към арести. Около 30 човека сме. С обществен достъп е сградата, а  ние сме непримирими. Или сега или никога. 30 години ни лъжат. Говорим вече за престъпления и арести. Не искаме никакъв компромис.

- Advertisement -

Затова настояваме за съдействие от МВР. Както главният прокурор Иван Гешев влиза в сгради и незаконно арестува хора,  така и ние искаме да влезем при него. Юрист съм и мога категорично да кажа, че той прикрива аферите на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Всеки ден служебният кабинет вади афери за милиарди. Мафията има лица и затова искаме арести. Ще чакаме Рашков да влизаме в главна прокуратурата, защото има извършени престъпления.  

Иван Гешев и прокуратурата грубо нарушава законите. Красноречив пример е нахлуването в президентството. Оказа се, че всички действия са били незаконни. След като няма престъпна дейност, човек се набеждава по този начин и му се нарушават конституционните права.  

Очаквам подкрепа. Вярвам, че довечера пред Съдебната парата ще се напълни с хор. Трябва да докажем, че не може един човек да извършва  престъпления и да нарушава Конституцията.  Има от представители от съдебна охрана и не ни допускат навътре. Нямам представа дали Гешев е вътре в кабинета си. Вероятно да.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече