Гешев и мутрата от Банкя трябва да лежат в затвора!

0

- Advertisement -

Ако мъничко имат чувство за отговорност пред държавата Иван Гешев, ВСС, мутрата от Банкя, цялата шайка, която ни доведе до този срамен факт, който САЩ ни посочват, но те не ни го посочват дипломатично, а с цялата грозота, тези хора още утре трябва да си подадат оставките. Ако не си подадат оставките, ако ние не заведем дела срещу тях като държава и те не влязат в затвора, то нашата държава завинаги ще бъде компрометирана. Това коментира бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

Те коментираха и факта, че САЩ обявиха, че Васил Божков е подкупвал настоящ политически лидер. „Той Бойко Борисов днес е бил при Херо Мустафа. Той с чекмеджетата, кюлчетата, Мата Хари. Всичкото това не е разследвано и няма желание да бъде разследвано“, обясни той.

- Advertisement -

С колегата Методи Андреев и Петър Славов от „Групата за натиск“  питаме ББР през 2016 г. какви кредити са давали на малки и средни предприятия. ББР тогава все пак е спазвала някакво минимално приличие. Идва ковид- кризата и точно тогава те форсират кредитирането на големи компании. Всички са свързани с когото трябва. Тогава ги предупредихме, че трябва да кредитират малки фирми.

Има универсално решение – да се приеме таван за кредитите. По-големи кредити не трябва да има. Много хубав въпрос е дали ще бъдат върнати сегашните кредити и какви са обезпеченията. Оказа се, че лихвите не са много високи. Има ли гаранции за връщането на тези кредити?  Да не се окаже, че за малките фирми,  лихвите са били по-високи за разлика от специалните фирми.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече