Подслушван незаконно със СРС: Очаквайте нови разкрития за скандала до дни!

0

- Advertisement -

Не съм бил само подслушван. След дни очаквайте нови разкрития за скандала. Това каза пред Фрог нюз Тихомир Василев от „Изправи се! Мутри вън“, за когото вчера беше изнесена информация от адвокат Николай Хаджигенов, че е бил сред подслушваните лица от протеста. На въпрос дали подозира, че е бил и следен от службите, той отвърна еднозначно „Вероятно да!“. Василев обясни още:

Въобще не съм изненадан, че съм бил обект на службите. Имахме съмнение, че това се прави още преди летните протести. Изобщо цялата група около Мая Манолова имаме съмнения, че сме оперативно интересни, да кажа.  Направил съм  вече официално запитване до Бюрото за контрол на СРС-та и преди три дни ми върнаха отговор, че ще извършат проверка за това дали съм подслушван незаконно.

- Advertisement -

Изпитвам смесени чувства, защото от една страна става ясно, че властта по онова време се е страхувала от едно обикновено момче от кв. „Обеля“.  От друга съм изключително омерзен от факта, че са влизали в личното ми пространство. На моята страница във Фейсбук винаги съм съобщавал за действията си и за намеренията, които имам. Затова смятам, че изобщо не е трябвало да ме подслушват, достатъчно е било да следя какво пиша в социалната мрежа.

Припомняме ви, че точно в разгара на протестите през август м. г. столичните полицаи атакуваха при спецакция брата на Тихомир – Кирил. След като претърсили всичко, надявайки се, че ще намерят дрога, попаднали на казан за варене на компоти. Полицията първо обяви, че става дума за казан за ракия, с който вероятно се прави незаконно алкохол. След това, обаче ченгетата се отрекоха от думите си и не последва нищо. Мая Манолова веднага съобщи, че обект на атаката всъщност е Тихомир, защото е едно от активните лица на протеста.Не е изключено органите на МВР и прокуратурата да си използвали този повод, за да слушат и следят Тихомир Василев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече