Глупаци, изляти по един калъп! Животът на глупавия е по-лош от смъртта!

0

- Advertisement -

Даниел Митов и Десислава Атанасова, Дани и Деси… Сякаш Борисов ги е избирал да са от един калъп. Не е за вярване хора с дипломи да изговарят толкова глупости за единица време. Животът на глупавия е по-лош от смъртта, пише във Вехтия завет. Но да не издребняваме, все пак не го е казал Вожда.

В събота по бТВ Дани разчете санкциите на САЩ по закона „Магнитски“ така: Президентът Радев бил защитник на Васил Божков и негов защитник. Радев повече на Божков ли вярва или на САЩ, които наложиха санкциите? Защото нали той каза, че бизнесменът звучи по-убедително от неговите обвинители.

Ако се съмнявате дали Дани е с всичкия си – не мога да ви опровергая…

- Advertisement -

Досега не е станало известно някога държавният глава да се е срещал с Васил Божков, но пък се знае, че Борисов много пъти се е виждал с  хазартния бос. Неговата лична пиарка Севда бе ходила десетки пъти в офиса на Божков от името на Борисов. Самият Божков заяви, че е бил принуден от Борисов да плаща рекет в размер на над 60 млн лева. Парите са предадени през финансовия любимец на Борисов Владислав Горанов. Но това Дани не споменава.

Истински конкурент на Митов е Деси (Десислава Атанасова). Тя притежава рядък талант да бъде нещо като нищо по всяко време. В никакъв случай не допускала, че подкупеният „партиен лидер“ от декларацията по Магнитски би могъл да бъде Бойко Борисов. Ама как, моля ви се! Сигурно били едни други.

Дани и Деси, Va te faire mettre, както казват французите.

Емил Азар, Фрогнюз

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече