„Смърди!“ С мръсни чорапи протестиращи замеряха прокуратурата в Пловдив

0

- Advertisement -

Вчера главният прокурор Иван Гешев, при посещението си в Пловдив, намери за необходимо да се срещне придобилия известност продавач на чорапи Митко. И заедно с окръжния прокурор Румен Попов поканиха талисмана на града да пият кафе. Този жест на Гешев доведе до това, че в Пловдив назря сериозно недоволство, предава БНТ.

- Advertisement -

Със същата страст, с която протестираха срещу собственика на заведение, който преби посред бял ден на улицата Митко, сега пловдивчани организираха в социалните мрежи и излязоха тази вечер пред прокуратурата в града на протест под наслов „Чорапи за Гешев“. Те носеха стари чорапи, които хвърляха пред сградата, в израз на негодувание от факта, че Гешев си прави пиар покрай Митко, вместо да се занимава със сериозните проблеми.

„Това, което днес виждате, е отговор на това, че след като Гешев обяви, че ще бори корупцията, че започва проверка на Пеевски – на следващия ден, вместо да чуем нещо по въпроса, идва тук и се среща с един бит продавач на чорапи. Не, че неговият случай е маловажен, въпросът е какво се случва с важните неща в държавата“, заяви адвокат Росен Рашков от гражданска инициатива „Правосъдие за всеки“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече