Слави няма да е депутат. Да не иска да е президент?

0

- Advertisement -

Да е народен представител на Слави Трифонов явно му се вижда недостатъчно за неговия политически размах и щения. Затова нямало да се кандидатира за депутат в следващия парламент. Но!  Щял да носи отговорност за хората, които са там, и това, което правят от… една друга институция.

 „Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят. Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.”

Това написа шоуменът в профила си във Фейсбук, с което предизвика догадки дали няма да се пробва за премиер, което е крайно невъзможно за познанията и образованието му.

Ако пък това е намек, че ще се пробва за стола на Румен Радев, вероятността за тотален отлив от партията на гологлавеца е абсолютно сигурна, смятат анализатори.

А и политическата схватка с боксьора Кубрат Пулев и ММА боеца Стъки, които обявиха, че ще се кандидатират за президенти, би била изключително забавна  и в духа на избори по нашенски.

Подобна смехотворна надпревара дори ще засенчи гърмящите нон стоп скандали за корупция и безхаберие на Баце и шайката ГЕРБ, та даже и санкциите на САЩ, наложени върху Пеевски, Божков и Илко Желязков.

- Advertisement -

Учиндолецът – бетер като Царя, който щеше да оправи България за 800 дни, се мъчи да е енигматичен с „като му дойде времето”, и досущ като Бойко контактува с целокупното народонаселение през социалните мрежи. 

И цялото му словоблудство в поста за „отговорността” звучи несъстоятелно, макар да се мъчи да му придаде назидателна и поучителна „стойност”:

„Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно”, пише той.

И като ученик в 7-и клас размишлява писмено върху тезата що е то да си политик: „В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света.”

Разбира се, не са подминати личния „морал” на вожда на ИТН, който не смеем да коментираме, взирайки се през годините назад. Защото между „личен” морал и общоприетите норми за това понятие следва да има знак на равенство!

Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече