Даниел Митов изтрещя тотално: Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите

0

- Advertisement -

Служебният кабинет не е изнесъл нищо кой знае какво, че да се притесняваме. Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. „Не са раздавани пари безвъзмездно, ако има нарушения, то да се провери ББР. В един момент ще се окаже, че всичко е било по процедура“, коментира още той разкритията на служебния кабинет. „На служебните министри, които са тук за два месеца, не им е работа да ровят, а да осигурят изборите, които се провалят“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

Не водим сериозен разговор на къде трябва да върви държавата. Виждаме едно реваншистко служебно правителство, което всеки ден излиза с нещо намерено-ненамерено. Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите, каза Митов. 

„Санкциите се ползват и ще се ползват, за да бъдат удряни бизнеси, а на тяхно място ще се настанят хора от кръга на Радев“, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ. 

„Не само че заявяваме, че ще управляваме, но отново ще сме първа политическа сила. Обеден съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила – не може да заобикаляме толкова много гласоподаватели“, категоричен бе Даниел Митов. 

- Advertisement -

„Какво общо имаме със „Сиела норма“? Измислиха си Изборно законодателство за една нощ, сътвориха куп глупости, а ние ги предупредихме за машинното гласуване“, допълни Митов. 

„Не избягах от отговорност и последния път, а беше ясно, че няма да се състави кабинет. Готов съм да бъда „използван“ за доброто на държавата“, каза още той. 

„Всички магистрали, за които говорим не са просто пропаганда, а кръвоносната система на бизнеса“, завърши Даниел Митов по повод предстоящите избори и кампанията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече