Мата Хари не е любопитство! Тя може да е свидетел за кюлчетата!

0

- Advertisement -

„Историята с Мата Хари не е някакво любопитство, както самият Борисов смята. Мата Хари може да бъде свидетел. Която е да е тази жена, тя може да потвърди наличието на евро и кюлчета в неговите чекмеджета, но може и да каже, че такова нещо не е имало. От тази гледна точка името на Мата Хари не е любопитство или интерес към личната сфера на премиера“.

Такова мнение изказа в „ЕвроДикоф” журналистът от „Свободна Европа” Полина Паунова.

- Advertisement -

„Борисов беше заявил, че знае коя е Мата Хари, която е направила снимките. (…) След като Борисов знае коя е, трябва да е казал на прокуратурата”, допусна тя. „Ние обаче не знаем дали там са го питали и какво са предприели”, заяви журналистът.

Според нея, когато на Борисов му се задават по-чувствителни въпроси за миналото или за Мата Хари, „някои колеги, които работят в различни издания, започват да прекъсват или да подвикват, с тела защитават бившия премиер”.

 „Колегите малко се притесняват да задават такива въпроси, защото срещат вербална агресия от другата страна. Когато един човек подходи възпитано и кротко, но настоятелно, то тогава не виждам проблем. Проблемът е, че малко хора ги задават тези въпроси“, смята Паунова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече