Николай Милчев: Президентът спазва Конституцията и отговаря на почти обявената война от Славеевата партия

0

- Advertisement -

Днес, 30 юли, привечер, Президентът ще връчи проучвателен мандат на ИТН. Ясно е – генералът спазва Конституцията и върви по процедурата, но и отговаря на почти обявената му война от страна на Славевата партия. Казвам почти, но то си е баш война.

Прокрадваше ми се на мене още преди време в ума, че вече и някой друг освен ББ завижда на Радев и рейтингът на летеца го влудява. Не ми е известно колко пъти генералът президент е участвал в авиошоу, но други участници в непрекъснато шоу не искат звезди, по-високи и по-ярки от тях.


Има, разбира се, и още купища сметки, оплетени интереси, страхове, надежди за по-голямо забогатяване и какво ли не. Тях оставям на спецовете анализатори на тия работи.

Според мен обаче именно завистта и суетата са в основата на избухналите сражения в нашия политически живот.


Ясно е, че ако Радев не ги притисне, тези тв веселяци ще се правят на интересни и тайнствени и ще се моткат до Второто пришествие и третите избори.
Ако не го направи – ако не им връчи мандата веднага, вождовете и вицевождовете на ИТН току виж омаскарили подред когото хванат от служебното правителство.

- Advertisement -


Изведнъж, сякаш по команда, те пренесоха огъня от ГЕРБ и ДПС към протестърите и Радев, най-вече към Радев.
Уж не става дума за него, ама всички знаем, че той е в оптическия мерник.


Ех, звезди, звезди, огрели небето над Банкя, Плевенско, Брюксел и Атлантическия океан! Толкова ли ви се свиди, че и една друга звезда е нависоко и се вижда?


И само да си довърша мисълта, че мандатът ще се връчи в 17:00 часа. Знам, че сигурно има други разни и различни държавни причини. Но на мен ми е някак метафорично и приятно да си мисля, че е така, защото се свечерява, денят и слънцето си отиват и вече няма време.


Няма време!

Николай Милчев, Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече