Изненада! Пламен Николов е кандидат-премиерът на Слави, Радев му връчи мандата за съставяне на кабинет

0

- Advertisement -

Пламен Николов е предложението на ИТН за премиер. Президентът Румен Радев връчи мандата на най-голямата политическа сила. 

„На вас се пада отговорността да получите първия проучвателен мандат. Хората гласуваха за вас с очакването да консолидирате фронта на промяната срещу проваленият корупционен модел на властта. Време е да разберат как ще се случи това. Българите очакват вашите предложения за кабинет в рамките на установения срок, посочи държавният глава“, коментира президентът Румен Радев.

От партията на Слави Трифонов ще разполагат със седем дни, за да успеят да сформират кабинет. В случай, че не получат подкрепа от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.

- Advertisement -

Кандидатът за премиер Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече