Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери!

0

- Advertisement -

Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът, който ще му бъде връчен и без да зная реакцията на протестните партии да заявя: Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери. Това пише във Фейсбук бившият дипломат Илиян Василев.

„Както посочих не може масон да бъде премиер у нас, защото нашето масонство е роден продукт на ДС и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към държавата и обществото.

Изобщо ИТН, да не се мъчим и на нови избори. Спешно.

ДПС се събират днес за да подкрепят кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте народна подкрепа, манифестации, медийна кампания, изобщо да заложат всичко.

Не може за шеф на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто.

Червената линия не е само и толкова Борисов, а Цацаров /шефа масон/, Гешев, Пеевски, Доган.

Сори, нещо много са се объркали тези момчета от ИТН.

Някой да е виждал Петър Илиев на протест, да е заявявал някаква позиция, да е бил граждански активен, изобщо да има някакво качество, което да го отличава и прави сравним с премиер, пръв между равни на най-знаещ, управленец, философ, боец, реформатор.

Ако Слави иска да си назначи шеф на партията, на телевизията, на някакъв негов проект ОК, но да го направи най-овластения човек държавата.?!

- Advertisement -

Бил ново лице – ОК, но да се пробва първо на по-ниско ниво, да го направят някакъв фактор в ИТН. 

Масон за премиер – НЕ!!!

С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото.

В същност с какво точно той стана лице на протеста?! Символ на промяната?!

Поне в моите очи той приключи.

Ако не искаме да позволим нов тип подмяна, котка в чувал, протестите трябва да продължат. Протестите отново трябва да започнат, ако не искате да се говорят зад кулисите в Парламента.

ИТН няма да иска да ходят на избори, защото ще загубят и изчезват яко дим. Единственият им шанс е да направят правителство в този парламент, с подкрепа на ДПС и БСП, и скрито от ГЕРБ.

Ако не сте разбрали от 17 часа ще обявят събитие от ранга – Пеевски шеф на ДАНС. Същите режисьори, същите драматурзи“, пише още той.

Facebook, Илиян Василев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече