Безрезервна подкрепа никой на никого не дава!

0

- Advertisement -

Безрезервна подкрепа никой на никого не дава. Това коментира пред Би Ти ВИ Арман Бабикян от „Изправи се! Ние идваме“ по повод връчения снощи от президента първи мандат за съставяне на правителство на „Има такъв народ“. Обясни, че резервите на политическата сила са свързани с принципите. Потвърди, че по секторните политики има общи виждания с партията на Трифонов.

„Проблем за нас е да знаем кой ще реализира политиката, която обещаха“, допълни той.

Целта е не да направим така, че да се счупи вазата, а да сложим цветя в нея, илюстрира ситуацията той.

- Advertisement -

По адрес на номинирания за премиер Пламен Николов каза, повечето неща той и колегите му научили от медиите. Сравни появата с това младоженецът да види булката едва като застанат пред олтара. Определи този ход като смущаващ, който ако е измислен, защото е много хитър и антисистемен, „това ще мине няколко пъти“.

„На мен ми харесва номинацията“, все пак посочи той. Специално открои комбинацията между наука и бизнес.

Призова политическият диалог да се върне на цивилизованата писта, защото там има работа за вършене, а не хора за харесване. Обяви, че е по-добре никой да не се смята за единствен антисистемен, а другите „родени с кюфте под езика“.

Изрази надежда да се състави успешно правителство с още първия връчен мандат, защото според него, ако се „счупи доверието“, никаква аритметика с броя депутати няма да помогне.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече