Гледат мярката на Биляна Петрова във ВКС

0

- Advertisement -

Вече три години и половина Биляна, набедена заедно с Иванчева в подкуп от организирана престъпна група начело с Иван Гешев, е затворена, боледува и не може да се погрижи за себе си и най-близките си! На 15.09.21 г. от 10:30 ч. в зала 22 на ВКС (Съдебната палата) има заседание за отмяна на домашния и арест.

Вижте причините в молбата на Биляна Петрова до съда, които тя посочва:


„Здравето ми е съсипано, нервите също – даже ми е трудно да запомня диагнозите само от последните 2 месеца – хормонален дисбаланс, липса на витамин Д, висок холестерол, проблеми със сърцето, възпаление на очите, няколко възпаления на венците,….. Имунитетът ми е сринат. Има дни, в които изпитвам силна болка на няколко места.
Според лекарите ми трябва физическа активност на открито, достъп до слънце и чист въздух, например разходи в парка.

- Advertisement -


Влошаване на деменцията и проблемите със сърцето на 83 годишната ми майка. Под домашен арест не мога да се грижа за нея. Последният пример – тази неделя тя се изгуби. Повече от 1 час беше в неизвестност. Сама, без ключове и телефон е обикаляла улиците. А аз седях безсилна вкъщи, защото е почивен ден, съдът не работи и няма кой да разгледа молба за излизане. Благодаря на всички роднини и съседи, които я търсиха, намериха и върнаха в къщи. А следващия път – какво ще стане?


По закон само аз мога да я заведа на лекар (само най-близкият роднина дава информирано съгласие).Но за да я заведа на лекар, трябва да поискам разрешение най-късно предния работен ден. Ако получи криза в почивен ден – ще трябва да избирам – да оставя мама да се мъчи и да се моля да оживее или да я заведа на лекар и веднага да ме тикнат в ареста.


Арестувана съм прекалено дълго – 3,5 години без влязла в сила присъда! Това са 1242 дни, от тях 274 ме мъкнаха по арести и затвори с пранги и белезници. И 968 дни съм ДОМАШЕН АРЕСТ – затворена между 4-те стени на панелния апартамент.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече