Радев назначава новия служебен кабинет в четвъртък

0

- Advertisement -

Президентът Румен Радев ще назначи новия служебен кабинет на 16 септември – в деня, когато ще разпусне Народното събрание.

Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство. Укрепването на държавността остава основен приоритет, заяви тази сутрин държавният глава пред журналисти. Той не съобщи дали ще има промяна в състава на служебното правителство.

- Advertisement -

Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет, добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, Радев каза, че това ще стане съгласно хронограмата от Централната избирателна комисия.

Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалисти – свобода, солидарност, справедливост, каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече