Радев не вдигна юмрук, за да удари някого, а за да го отвори и да излезе от него страхът!

0

- Advertisement -

Радев не вдигна юмрук за да удари някого, а за да го отвори и да излезе от него страхът. Това заяви актьорът Павел Попандов, който е в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев за втори мандат за президент.

Попандов обясни пред Нова телевизия промените в изборните резултати с намесата на Бойко Рашков, който ударил прекупвачите на гласове. Според него вина за пандемията носят не Радев и Борисов, а твърдоглавите българи.

- Advertisement -


Не се притеснявам, че политиците ще употребят авторитета ми. Бях симпатизант на Желев и Дертлиев, но никога не съм участвал в политически инициативи. Сега съм в инициативния комитет, издигнал Румен Радев, но това е личната ми мотивация. Като човек на възраст ставам много придирчив. Не може да си само актьор, но трябва да си и гражданин, обясни актьорът.


Попандов посочи, че преди две години чрез Нова ТВ се запознал с Румен Радев. Издадох книжка и на премиерата й дойде президентът Радев. Тогава го помолих за една лична среща, видяхме се и говорихме час и половина. Останах приятно изненадан от познанията му за кино и театър. Той не е пилот с купена фалшива диплома, а е контактен, сдържан и милосърден. Чувствам се горд с него, когато се среща с чужди държавни глави, крале и кралици, каза още актьорът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече